Xگروه بین المللی HSE IRAN
گروه بین المللی ایمنی بهداشت

سلطان معرفت یاعلی ابن موسی الرضا(ع) :: معرفی رشته مهندسی برق

 
 
 

» آمار بازدید


» بازدید امروز : 25
» بازدید دیروز : 94
» بازدید هفتگی : 254
» بازدید ماهیانه : 438
» بازدید سالانه : 438
» کل بازدیدها : 50908

 

» جدیدترین مطالب

کیف کفش زنانه
سخنان استاد الهی قمشه ای
یکی از اسماء خدا یاکریم الصَّفْح '
جنگ سرد
103 نکته برای شادتر زندگی کردن
رابطه قران با شیمی(معجزه شیمی قران)
رابطه فیزیک باقران وسخن امام صادق علیه السلام
تعویض پرچم گنبدامام رضا
کیف کفش چرم قائم(عج)
بازاریابی شبکه ای و کلاهبرداری

 
 


معرفی رشته مهندسی برق 1396/12/11
مهندسی برق
محور اصلی فعالیت­های مهندسی برق، تبدیل یک سیگنال به سیگنال دیگر است. این رشته در مقطع کارشناسی دارای ۵ گرایش است. دانشجویان این رشته باید در فیزیک و ریاضیات قوی بوده و دارای ذهنی خلاق و تحلیل­گر باشند و به کار با وسایل برقی علاقه داشته باشند.
الکترونیک: این گرایش به طور عمده دارای دو زیربخش میکروالکترونیک، که شامل علم مواد، فیزیک الکترونیک، طراحی و ساخت قطعات است، و مدار و سیستم، که هدف آن طراحی و ساخت سیستم­ها و تجهیزات الکتریکی با استفاده از قطعات ساخته شده است، می­باشد.
مخابرات: از دو گرایش میدان و سیستم تشکیل می­شود. در گرایش میدان، دانشجو با مفاهیم میدان مغناطیسی، امواج و… آشنا می­شود تا بتواند بهترین وسیله برای انتقال موجی را پیدا کند. در گرایش سیستم، دانشجو می­آموزد چگونه سیگنال­ها را از شکلی به شکل دیگر تبدیل کند.هم­چنین یکی از فعالیت­های این گرایش، طراحی فیلترهایی است  که امواج مزاحم را از امواج اصلی تشخیص داده و آن­ها را حذف کند.
کنترل: هدف این رشت، کنترل خروجی­های یک سیستم بر مبنای ورودی­های آن با توجه به شرایط طراحی آن سیستم است. این رشته علاوه بر برق، در شاخه­ های دیگری از علوم مهندسی و علوم انسانی کاربرد دارد. در کل هدف این رشته طراحی سیستمی است که بتواند عملکرد یک دستگاه را در حد مطلوب نگه دارد.
قدرت: هدف این گرایش تولید برق در نیروگاه­ها انتقال برق از طریق خطوط انتقال و توزیع آن در شبکه­های شهری و در نهایت توضیع آن برای مصارف خانگی و کارخانجات است. دانشجویان در شاخه­ ی تولید با انواع نیروگاه­های آبی، گازی، سیکل ترکیبی و … آشنا می­شوند و در بخش انتقال و توزیع روش­های مختلف انتقال برق را مطالعه می­کنند
الکتروتکنیک: درواقع این گرایش، زیرشاخه­ای از گرایش قدرت است که در آن کلیه­ی مباحث تولید، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی بررسی می­شود.
سیستم­های دیجیتال: هدف از این گرایش آشنایی با تجزیه و تحلیل و طراحی مدارها و سیستم­های دیجیتالی در سطح تراشه، سیستم­های نهفته و بی­درنگ دیجیتالی، سیستم­های کامپیوتری پیشرفته با تاکید بر به کارگیری مغزافزار در کاربردهای مختلف مهندسی برق است.فارغ­التحصیلان در زمینه­های سخت ­افزار، نرم­ افزار، شبکه و امنیت داده متبحر می­شوند.
تهیه کننده :محمدعلی طاهری 
 

نظرات

پست نظرات
نام:


ایمیل:


عنوان:


نام سایت:


نظرات:

كد:



 


 
 
 
 
 

اطلاعات مدیر وبلاگ:



تماس با مدیر سایت

اطلاعات تماس

 
 

گالری تصاویر:


 
 

جستجو:

جستجو در محتوا   


 
 

لینکهای مرتبط:


 
 

لیست کتاب ها:



 
 

دوستان:


 
  Copyright 2012 . All Rights Reserved